Rólunk

Favágó kommandó

Hogyan dolgozunk?
Szépen, gyorsan, szakszerűen és biztonságosan!

György Zsolt vagyok a Fa- és Parkfenntartó Kft. ügyvezetője. 

13 fős csapatommal én felelek azért, hogy ha az ön ingatlanán egy fa korhadni kezd, túl nagyra nő, azaz veszélyessé válik, akkor szakszerűen, biztonságosan, és gyorsan kivágjuk, elszállítjuk. 

Több település közparkját is mi gondozzuk, törekedve a maximális esztétikai élményre és a növények szakszerű gondozására. 

1995 óta foglalkozom ezzel a gyönyörű szakmával, a kollégáim többsége is hosszú évek óta velem dolgozik. De miért szeretjük a munkánkat?  

Van néhány érvünk:

  • a szabadságérzet,
  • szeretjük a természetet,
  • szeretjük, ha szépet alkothatunk,
  • szeretjük az izgalmat, amikor egy veszélyhelyzetet elhárítunk.

A biztonság és a szakszerűség különösen fontos, hiszen ha a fa esetleg egy több tíz milliós épület mellett áll, akkor az épületet meg kell óvni. Nem is beszélve az emberéletekről! Akár az ön, családja, kollégái számára, de az én kollégáim számára is a maximális biztonságra törekszünk.  

A legmodernebb gépeket (emelőkosaras autó, láncfűrész stb.) használjuk, az összes munkavédelmi előírást betartjuk, a kollégákat rendszeresen képezzük, szakmai és munkavédelmi szempontból (emelőkosaras autókezelői, lánckezelői, stb. vizsgák), hogy a biztonság és a szakszerűség mindig 100%-os legyen. 

Néhány munkaeszközünk.